Bijna geregeld!

Aanvraag voltooien

Upload een kopie van je legitimatie en kopie uittreksel KVK op via het onderstaande formulier.
Belangrijk: je ontvangt geen polis wanneer je deze stap niet afrond.

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 2.
   Algemene voorwaarden(Vereist)
   Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.

   Hulp:

   Met de app KopieID maak je met jouw mobiele telefoon of tablet een veilige kopie van je identiteitsbewijs (ID-bewijs).

   Veilige kopie met KopieID-app
   Met de app KopieID kun je in een kopie van jouw identiteitsbewijs de identiteitsgegevens doorstrepen die organisaties niet nodig hebben of niet mogen verwerken. Dit kan bijvoorbeeld het burgerservicenummer (BSN) zijn maar ook een pasfoto of handtekening. Dit is afhankelijk van de organisatie en het doel van de kopie.

   Ook zet je met de app een watermerk in de kopie. In dit watermerk vermeld je het doel en de datum van de kopie. Het watermerk kun je ook toevoegen als je niet hebt doorgestreept. Je kunt de kopie vervolgens versturen of printen.

   Het is ook mogelijk om de bewerkte kopie (dus als er gegevens zijn doorgestreept) veilig op te slaan. Op die manier is het mogelijk om een kopie te hergebruiken.

   Komt de kopie ooit in handen van fraudeurs? Dan is het dankzij de KopieID-app moeilijker om ermee te frauderen.

   KopieID-app downloaden
   Je kunt de KopieID-app downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. De app is een uitgave van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

   Na het volgen van de stappen in de online aanvraag en de aanlevering van de gevraagde documenten (Kopie ID + KVK) proberen wij dezelfde of de volgende werkdag je aanvraag te behandelen en jouw polis te versturen per mail.

   Jouw aanvraag zal handmatig moeten worden beoordeeld. Hoe snel je een reactie kunt verwachten? Dit proces is afhankelijk van de werkvoorraad van de maatschappij. Ze behandelen jouw aanvraag op volgorde. Gemiddelde behandeltijd 2 tot maximaal 10 werkdagen.

   Je hebt in de tussentijd (nog) geen dekking!

   Wij communiceren digitaal via de mail. Het is dus belangrijk dat wij in het bezit zijn van jouw correcte mailadres. Geef een wijziging hiervan dan ook spoedig aan ons door.

   Dit zijn mutatiekosten welke door de maatschappij bij een wijziging van de polis in rekening worden gebracht.

   Via het contactformulier op onze site kun je een wijziging in jouw situatie aan ons doorgeven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een adreswijziging, wijziging rekeningnummer e.d. Vergeet niet je bedrijfsnaam en adresgegeven te vermelden.