Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Pedagogisch medewerker

Deze Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is geschikt voor ZZP’ers (zelfstandige zonder personeel) werkzaam in de kinderopvang.

Een verzekering op maat, die alles dekt.

Waarvoor ben ik verzekerd?

Je hebt jezelf als ZZP-er verzekerd tegen zaak- en letselschade welke je kunt veroorzaken tijdens de uitoefening van je beroepsmatige werkzaamheden. In principe kun je in heel Nederland werkzaamheden verrichten. Je bent alleen verzekerd voor de werkzaamheden die op jouw polisblad vermeld staan.

Hoe snel ontvang ik mijn polis?

Na het volgen van de stappen in de online aanvraag en de aanlevering van de gevraagde documenten (Kopie ID + KVK) proberen wij dezelfde of de volgende werkdag je aanvraag te behandelen en jouw polis te versturen per mail.

Kan ik aanvullende werkzaamheden verzekeren?

Je kunt diverse beroepen toevoegen als (neven) activiteit (tegen een premietoeslag) bijv. als je werkzaam bent in de gehandicaptenzorg, helpende in de zorg, onderwijs, onderwijsassistent, Leerkracht primair onderwijs of gastouder. Maak zelf je berekening via onze website. Staan jouw aanvullende werkzaamheden er niet tussen dan hebben wij hiervoor (helaas) geen mogelijkheden.